Bo Skjenneberg

Kiropraktor Bo SkjennebergJag heter Bo Skjenneberg och är utbildad Doctor of Chiropractic på anrika Palmer College of Chiropractic i Davenport, USA. Efter min examen arbetade jag flera år i mitt hemland Norge på en av landets mest väletablerade praktiker, där jag hade ett bra samarbete med barnmorskor, läkare, sjukgymnaster och annat hälsopersonal.

Sedan 2005 arbetar jag i Stockholm och 2007 övertog jag och min fru Patricia Mure, Nacka Värmdö Kiropraktik som ligger i Nacka Forum. Jag älskar att vara kiropraktor och tycker det är fantastiskt att varje dag få hjälpa människor till bättre hälsa och livskvalité. Jag är mycket dedikerad till vidareutbildning inom mitt yrke och har fördjupat mig i flera specialområden. Främst har jag fokuserat på Gonstead systemet, kiropraktisk neurologi, pediatrik (barn), gravida samt sportskador. Tillsammans har jag deltagit på närmare 70 seminarier och planerar att fortsätta utveckla mig för att vara den bästa kiropraktor och hälsocoach jag kan. Jag är aktiv inom kiropraktik i Sverige och inom vår nationella förening LKR (Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation), där jag har bidragit b.la som mentor och kontaktansvarig för nyutbildade kiropraktorer.

Som de flesta av mina landsmän älskar jag naturen och längtar ut på tur. Vi tycker det är underbart med alla möjligheter som finns i Stockholmsområdet och älskar att hitta på aktiviteter med våra döttrar.